måndag 31 juli 2017

Näst sista

2 veckor kvar av semestern och det behövs verkligen för mig. Hjärtat har lugnat ner sig men när jag  tänker jobb så blir det genast puls igen! Inte bra alls!!!
Dagen började jättebra med sol men en ganska kraftig vind. Så drog dimman in och har legat tät hela dagen. Usch så trist när den förstör en hel dag som kan vara så underbar.
Mamma har varit hit idag med E & E som har badat. Idag var det 29 grader så det var ju varmt och skönt. De badade sig less och det är ju alltid trevligt. Det här året så nådde lilla E botten så det funkade fint att bada utan dynor.Har förstått att det är precis på gränsen att han kan simma obehindrat.
Tog en tur till stan för att söka solen men då hade dimman tätnat även där. Besökte kyrkogården i stan, vattnade och plockade bort gamla knoppar. Åkte till Granngården och köpte myrr samt ogräsättika.
Mannen har varit på möte för vår nya vägförening och det ser bra ut, hoppas nu bara att vi alla kan jobba mot samma sak. Lite tråkigt känns det att man inte ser till alla fastigheter och till att alla ska ha del av den kaka som finns i den gamla föreningen som funnits väldigt länge.
Lite ost och vin i kväll för att vi har semester och inte orkade göra middag vid 20.30. Mysigt i en vanlig vardag med semester.
Träffade på vår groda i dag och det här var nog den största jag sett hittills.


Inga kommentarer: