lördag 8 juli 2017

Fin väder

En solig lördag, den andra på raken! Vilket väder, har verkligen haft tur. Mannen har skottat lite åt oss idag för nu blir det en plantering vid garaget. Det behövs något där så då flyttar vi äppelträdet som inte alls trivs på sitt nuvarande ställe. Blir säkert jättebra men det går åt mycket jord. Har varit på en kort roadtrip till stan för att köpa lite saker men det blev inget av.
Beslutade oss för att käka de goda räkorna som vi köpte vid fiskbåten i torsdags, så gott!
Sen tog vi en cykeltur till Havsbadet. 6 pers i Skybaren, ingen vid strandfyren och en
del men inte många som åt i casinot som nu var uppfixat och hade fått ett nytt namn. Konstigt att det var så lite folk i farten för det bor många på campingen. Dessutom är det Piteå Dragway i helgen.
Vi har en fantastiskt vacker himmel under kvällarna och i morgon är det fullmåne. En blek sådan som är supervacker.
Igår var jag och hämtade morfar, en tur för att leta hans keps på Malmgården, kyrkogården och sen till stan för att ta ut pengar. Ett kontoutdrag och han fick sitta en stund på Byxtorget. Sen ville han åka hem igen. Lite handling på ICA innan jag lämnade honom hemma. Tror att han var rejält trött. Inte lätt att fara på utflykt när man är gammal. Men nu har han fått åka till stan i alla fall för det har han önskat ett tag nu.

Inga kommentarer: