torsdag 27 juli 2017

Inte ok!

En av sommarens varmaste dagar med 23 grader, plattvatten och sol. Lite dis under fm men sen helt fantastiskt! Mannen har målat staket, jag har haft en  jobbig natt med oro o huvudvärk! Den har inte släppt riktigt under dagen utan jag har hållit den i schack med tabletter! Fick åka o hämta ut mer Immigran.
Vi, mamma o G har ätits skaldjur på Ångbryggeriet. Bord kl 20.15, maten kom efter mycket väntande kl 21.15! Sen så var det endast 1hummer på 4 samt en havskräfta per pers. Slut aioli som de gjorde efter viss väntande, slut bröd som kom tillslut, få bestick. De kom in med 4 ostron som alternativ men det är ju inte samma sak som hummer. Blev faktiskt lite störd av det. Vi fick 15% rabatt när bi betalde men det uppfyller inte allt. Dåligt skött i allmänhet, ingen skugga över tjejen men inte helt ok!
Tog envtur genom festivalområdet, bra coverband i tältet på Kalles. Oscar Linnros i Kittelfjäll. Strosade genom tivolit och sen hem. En kopp Tea o vatten innan läggdags. Nu surrar festivalen utanför fönstret, hoppas jag sover gott till bruset!

Inga kommentarer: