onsdag 2 augusti 2017

Nu händer det grejer!

Mursten, check! Sarg runt pooldäcket, på G. Stenmjöl, imorgon. Matjord, lite längre fram. Nu jobbar mannen på och det går framåt men en rasande fart. Snart är det Nolia i Umeå och vi får hem vår bastu. Snart kommer en grävare och fixar så att vi kan bygga en mur och ställa bastun på ett slätt underlag.
Vi har ett väder som är bra men tyvärr lite för mycket vind. Under eftermiddagarna så blir det stackmoln så det har just regnat i 5 minuter. I går så härjade det åskskurar av och till. I förrgår så drog ju dimman in och förstörde dagen. Svensk sommar alltså!
Idag fick vi en glad överraskning, vi åt ju i förra veckan på Ångbryggeriet och det var ju gott men tyvärr så räckte inte alla skaldjur till oss. Vi fick en kompensation då på priset och nu har vi fått presentkort på beloppet så att vi kan alla 4 gå och äta en gång till. Tala om Goodwill!! Nu är det bara boka in mor och G på ytterligare en middag men nu kör vi nog på köttplankan för den är fantastiskt god!

Var på besök med lite blommor hos vännen som tappat sin pappa häromdagen, tänker på att vi var i den situationen för ett år sedan. Jobbig tid som trots saknade är skönt när det tar slut om inte för oss som lever kvar men för den gamle som får lida så innan allt är slut.

Har alltid velat skriva en bok men jag vet inte riktigt hur man ska börja. Tänk att vara författare och få sitta och skriva under dagarna. Nu har jag läst en serie som heter Rosengädda av Emma Hamberg. Lättsam och fina karaktärer i böckerna. Den fjärde i samma serie kommer om 2 veckor så jag har tur som slipper vänta. Jag vill verkligen veta hur det går för karaktärerna. Oj vad jag önskat att jag skrivit dessa böcker.

Ikväll blir det matlagningskurs på Järnspisens matbod. Blir bra och intressant!




Inga kommentarer: