onsdag 5 juli 2017

Regn

Eftersom min hjärtrytm inte är normal utan jag har ett extra slag sen ett par veckor tillbaka. Har kollat upp det på hälsocentralen och fått betablockrare. Har nu tagit det i 2 dagar och faktiskt så slår det inte lika hårt längre. Ska till Hortlax idag för att ta ämnesomsättnings, blod, och andra prover. Har ju lågt tryck 115/75 och det är bra, ett problem är tydligen att betablockerare sänker trycket så läkaren tycker att jag ska vara försiktig och känna mig för om jag är yr. Känner inget och det är ju bra!
Det är verkligen inte bra väder, regnet öser ner, nordliga vindar och en temp i morse på 6 grader. Känns verkligen som höst.
Sitter och nöter serier som jag spelat in under hösten så det går ingen nöd på mig men man blir så less av att inte kunna vara ute och mysa.
Mannen var hos en kund igår och monterade 2 TV och det gick snabbt och bra. Sen så sålde han Audin så nu har vi ingen cab längre. Bra säger jag för vi behöver inte ha 3 bilar på 2 personer. Nu ska vi se till att bli av med Caddyn också och sen köpa en bil anpassad för 4 personer och som vi kan använda till att dra släpet. Jag har ju inget drag på min bil.


Inga kommentarer: