söndag 23 juli 2017

Äntligen värme!

Vilken dag det har varit så varmt och skönt. Har kunnat ligga på sidan mot havet och läsa, så fantastiskt skönt. Solen gick i moln men värmen bestod. Solen kom och gick under dagen och det var så skönt. Mannen har målat vindskydd och sockeln till huset. Har badat i poolen och det är 28 grader, kändes dock lite kallt idag då det var så varmt i luften.
Märta hit på middag och det blev kantarelltoast från det vi plockade i går kväll. Sen gjorde vi pizza på grillen. Gott! Ubbe kom förbi på fyrhjuling. Då blev det kaffe och glass. Sen under kvällen kom det ett stilla kvällsregn, så gott det doftade.
Har läst ut en bra bok idag så nu behöver jag en ny bok att läsa. Har dessutom lyssnat på en sommarpratare som  är vald till åtes sommarvärd. Fulgrät av hans berättelse. Deras som fick vid 6-års ålder leva med syrgas resten av livet. 2012 sattes han upp på trenspalntionslitan, 1/7 2015 så kom det nya lungor som inte funkade och så i november 2015 så gick Jonathan bort. Så sorgligt! Finns en stiftelse som heter Jontefonden.se där de delar ut pengar till de familjer som har barn som måste transplanteras och deras syskon. Ett fint initiativ. Man kan även stödja detta genom att köpa mössor, tröjor och skänka pengar.

Inga kommentarer: