fredag 22 april 2016

Konferens

Hela dagen idag har gått i flyktingars tecken! Oj vilken bra dag det har varit, väldigt viktigt och givande. Många inblandade som har berättat om det som funkat och det som man inte behöver prova på. Lära av varandra för att inte behöva göra samma misstag som andra redan hunnit prova på.
Hem och bakat en lakritskladdkaka, jag kan lova att den blev god!! Japp helt fantastik trots att jag glömde att stoppa dit kolan. Får göra det nästa gång.
Middag men sonen här hemma, Blev oxfilé, fylld bakpotatis, rödvinssås, beasås, sparris, ärtor och morötter. Riktigt gott blev det. Dock lite stressigt att hinna klart allt innan sonen kom hit.
Mannen skulle jobba till 18 eftersom de just idag flyttar tillbaka till ordinarie lokaler. Döm om min förvåning när han kom hem 17.30 och dessutom behöver han inte jobba i morgon.
Tjorvigt hos svärfar, samtal med mannen och det verkar som att han just nu inte bor i läggan. M är inte M och hon måste bort. Det han pratar om just nu är slagsmål i Skuthamn och att han varit i Pitsund! Demens är inte att leka med, inte kul för någon.
Let´s dance, skönt att bara få sitta och glo, det behöver jag idag.

Inga kommentarer: