fredag 8 april 2016

Forum

Startade med att gymma i morse och det gick bara bra sen blev det en promenad i vanlig ordning. Hem igen och dusch och frukost. Sen en kort promenad till Nolia City där vi hade Chefsforum. En obligatorisk träff med varierat innehåll. Idag var det sådär anser jag och det menar jag beror främst på att föreläsaren berättade om många storföretag med stora resurser. Vi som jobbar inom offentlig sektor har inte ens en liten chans i resursfördelningen så det kändes lite som att luften gick ur mig desto längre det pågick idag. Avslutades med god lunch i alla fall.
Jag och sonen har under eftermiddagen varit till stugan för att hämta planteringslådor och sen har vi skolat om plantor. Efter det åkte vi till mamma och hon fick lite sådd av sonen och dessutom sin julklapp!! Japp den var lite försenad men så kan det bli ibland.
Mannen är på teamfest med sitt gamla jobb så han tog en promenad till Berget. Sonen och jag har ätit taco, sett på TV. Nu sitter jag och zappar mellan Let´s Dance och hockey mellan Luleå och Frölunda. Just nu står det 1-1.



Inga kommentarer: