söndag 7 januari 2024

7:e januari


Kylan håller oss i sitt grepp men det ser hoppfullt ut här framöver. Idag har det varit upp på drygt -20 men nu är det -24 igen. I morgon vänder det och så plusgrader på tisdag och det är ju lite onödigt. Vi matar fåglarna för de har det extremt tufft just nu och många av de klarar inte den stänga kyla som nu varit så många dagar. Känns bra att hjälpa till. 

Jag har sytt upp byxor åt svärmor och tvättat 2 maskiner. Det är så kallt så att det går huvudsäkringar lite då och då eftersom vår elförbrukning är så hög hela tiden. Tur att vi satte in en kamin i fjol, den har verkligen fått göra rätt för sig. Det var en bra investering dessa kalla dagar. 

Mannen fixar ved och jobbar på i garaget. Katten och jag har varit ut en kort stund för att bland annat kolla in hur vi ska ha utomhusbelysning på huset. Vi fick ett tips av elektrikern och det blir bra. 

Nu har mannen åkt till svärmor för att lämna kläder och plocka bort julsakerna hos henne. Jag håller mig inomhus och dessutom har jag fått tillbaka min onda hals och då ska jag inte träffa personer på ett äldreboende. 

Inga kommentarer: