måndag 10 oktober 2022

Kursdag


Vi bor i ett lägenhetshotell med sovrum för var och en sen delar man vissa utrymmen. Vi bor 2 och 2. Väldigt fint och fräscht på vårt rum. Andra har inte haft det lika fint! Dagens frukost blev på restaurangen bredvid och i Italiens anda så blev det en croissant och en cappuchino. Sen var det dags att bege oss mot skolan för att vi skulle hitta så gick vi i god tid. Snabbt gick det då det tar ca 7 minuters promenad. 

Idag är första kursdagen som är mellan 9.00-14.00 varje dag under vardagarna. Min lärare heter Marco Fenini och vi svenskar är uppdelade i 2 grupper. I min grupp är vi 4 kollegor, 2 tyskar, 1 spanjor och 1 rumän. Spännande blandning av kulturer. 


Just idag är vi 4 stycken som har varit på fotboll och det är match mellan hemmalaget Forentina och Lazio. Heja den som vinner. Oj så kul detta var! Helt galna supporter och det var en fantastisk stämning. Lazio vann stort och efter varje mål så sköt de knallskott och det var riktigt obehagligt. Helikoptern hovrade ovanför för att hålla koll på allting. Helt galna Italienare som ser matchen med alla sinnen på helspänn. Promenad dit och till hotellet och det är fullt party trots att det är måndag. 

Inga kommentarer: