fredag 28 oktober 2022

Full fart mot helgen





En varm dag med 5 grader i morse. Jag åkte mot jobbet med en saffranskladdkaka tillsammans med grädde eftersom det var min fikadag. Det var uppskattat och det är ju fredagsfikat! Kom som du vill dag och det var många häxor på plats idag. Jag har deltagit i den digitaliserings kurs som jag går just nu. Examen är 14-15/12 i Umeå men jag känner att jag inte kan åka dit då utan jag får delta via nätet. Dagen idag avslutades på Utbildningsförvaltningen där vi som var i Florens fyllde i de sista formulären så att vi kan få ersättning via Erasmus+.

Sonen har huvudvärk och torrhosta så vi avvaktar middagen idag och har flyttat den till morgondagen. Hoppas att han inte har covid-19 och om det är så hoppas vi att de vaccinationer som han tagit gör att det blir lindrigt? Vi avvaktar och kollar hur han mår imorgon. 

Efter kvällens krabbmiddag så gick vi iväg med soporna och vi möttes av väldens finast norrsken. Det har verkligen varit fina norrsken de sista 2 åren. När jag växte upp var det enstaka gånger på vintern när det var väldigt kallt men så är det inte idag. Mycket aktivitet många fler gånger per år.

Nu blir det lite Idol och vi hejar ju såklart på Nike som bor i Piteå. 

Inga kommentarer: