lördag 2 februari 2019

Luleå

Vaknade 7.00 så jag smög upp och läste tidningarna innan mannen vaknade. Det var ett lätt snöfall som tilltog så vi bestämde oss för att inte åka till Luleå som var plan 1 för dagen.
Vi for till Volvo handlaren som hade nysläpp på en V60, kollade lite men åkte vidare. Då hade det slutat att snöa så vi åkte till Luleå i alla fall. Snörök efter ditvägen men det försvann.
Vi för till XXL, Cervera dör vi köpte en väska med vinprovarglas. Imorgon börjag vi 2-stegs betyg så då behöver man ha med egna glas. Det är meckigt att packa ner och linda in glas och mannen har redan en väska som han fått i julklapp av mig för länge sedan.


Sedan åkte vi på en bilsväng i Luleå , Åke Eriksson, Englunds Max för lunch och sen Norrlandsbil. Så hem igen kl 14.00.
En promenad i ett -14 gradigt Piteå och det blåste på rejält så det var inte speciellt skönt. Tur att jag hade rejält med kläder.
Vi har kört i CrocPoten hela dagen så det blev en Chiligryta på högrev med öl, tomatsås, choklad och bacon. Lite speciell smak men helt ok.
Nu blir det tv kväll med start av mellon. Vi är inte så intresserade men det är inte så mycket att titta på i övriga kanaler heller!


Inga kommentarer: