söndag 17 februari 2019

Härliga helg!

En riktigt mysig helg har det varit. Igår åkte vi till stugan efter besök hos Märta respektive morfar. Lita handling och så kom jag ut efter mannen. M har skottat en hel del slask eftersom det var 6 grader varmt igår. Under eftermiddagen så friskade vindarna i för att under natten bli till storm. Fy vad det har blåst!
Imorse vaknade vi till en strålande dag med -1 grader, soluppgång och ingen vind alls. Tänk hur det kan slå om!
Igår var det mello på TV och det var inte bra denna tredje gång heller! Så usla låtar, vissa kan inte ens sjunga. Känner att jag börjar bli gammal.
Packade ihop under fm och begav mig mot stan. Har pluggat och varit på en promenad runt stan. Så himla härligt! Det var mycket folk som passade på att vistas ute i det fina vädret.
Mannen kom hem vid 17.00 och eftersom vi tillagade lax på både längden och tvären igår så blev det gorgonzola fylld lax med sherrysås. Otroligt smakrikt och gott!
Har under helgen sett den dokumentärfilm som handlar om Aviccii. Tim Lidén som var en dj och stor artist, han spelade med alla stora artister på bla Ultra festivalen som var i Miami. Det sorgligaste av allt är att denna unga stjärna född 1989 blev pushad av alla runt omkring trots hans psykiska ohälsa. Han säger flera gånger i filmen att detta kommer att bli min död. Alla runt omkring pratar pengar och hur mycket han kommer att förlora. Tim bryr sig inte då han inte orkar mer, tillslut fick han sluta efter drygt 800 spelningar. Trots det så tog han sitt liv förra året i Oman. Så otroligt sorgligt!
I morgon åkte jag på rektorsprogrammet och denna gång räcker det att vi åker till Skellefteå och Medlefors folkhögskola. God mat men tråkig miljö och jobbigt att hålla på att knalla utomhus. Förra gången vi var där så var det -27 hela tiden. Skulle gärna åkt till Luleå och bott på Sense. Det hade varit ännu bättre.

Inga kommentarer: