fredag 24 mars 2017

Fredag

Sitter här med rinnande näsa, febervarm kropp och rödsprängda ögon. Kan inte säga att jag är till min fördel just nu! Så är det när man inte mår riktigt bra men det kan jag fixa med lite smink men det blir inte idag.

Är gode less på att titta på TV. Sitter och lyssnar och min tanke är att det aldrig är tyst utanför. Nu har de börjat att riva ut ytterligare en lägenhet i nästa trapphus. Den under har de hållit på med sen i maj i fjol och nu börjar de med ytterligare en lägga. Gode less. Sen backar lastbilar med gods och då piper det, folk som pratar högt, fläktar som surrar och hostande personer i trapphuset. Tror minsann att jag börjar längta till att flytta ut till stugan. Där kan det också låta ibland när de lastar och lossar fartygen men det beror helt på hur vinden ligger på.

Sonen fick jobbet han sökt så han påbörjar en 8 veckors lång utbildning på måndag kl 9.00. För mig känns det bra men han får själv bekosta utbildningen med sina stämplingdagar, lite konstigt är det men idag så kan man verkligen utnyttja arbetsmarknadens alla kryphål. Nu hoppas jag verkligen att jobbet ska leda till att han får jobba mycket så att hans ekonomi ska komma på fötter igen?

Soligt och fint ute med 3 grader varmt, i helgen ska det bli upp emot 9 grader men det ska blåsa! Våren är här, tjoho så bra!!


Inga kommentarer: