lördag 18 mars 2017

En dag i stugan

Solig dag innan det mulnade på eftermiddagen. Vi har haft en fin vecka med aprilväder, både sol och snö en del regn också. Plusgrader vilket gör att det tinar som bara den.
Har så mycket att göra men jag kan lova att dagarna går snabbt.
Jag har varit på hockey för första gången på minst 30 år. Jag räknar inte den gången vi var i NY och såg Rangers. I alla fall var det Piteå Energi som bjöd på biljetterna men tyvärr så förlorade Piteå mot Roma/Visby och i går så åkte Piteå ut för denna säsong. Joel som är målvakt har jobbat hos oss sen i höstas. En riktig förebild för de yngre eleverna i skolan.
I torsdags hade vi städdag som vanligt. En tråkig sak har hänt med en personal som har gjort ett lätt ingrepp som inte har gått som det skulle. Inte kul alls med komplikationer men vi har en fantastisk sjukvård i Sverige, när sånt här händer så är alla skattepengar som man betalat värt hur mycket som helst!
Jag odlar som bara den. Chili och tomater är på G och jag har även planterat blomfrön men även ricin. De är svåra att driva upp för många frön blir inget av, men de som kommer upp ser ut som flamingos. Jättehäftigt!










Inga kommentarer: