lördag 30 januari 2016

En jäkla dag

Vaknade i fint väder runt nolla fast med rejäl vind. Efter lång frukost så bestämde vi oss för att gå coh se på curling. Så gjorde vi men först gick vi in fel på LF arena så vi hamnade vid skotercross. Ingen fara att gå över mot curling för vi skulle kolla crossen lite senare. Nåväl, allt blir inte som man tror och tänkt sig.
Svärmor ringer och frågar vilket försäkringsbolag de har?? IF säger mannen, vad har hänt? Svärfar har bäddat in sin värmedyna utan att slå av den!!! Inte bra alls, räddningstjänsten var på plats så vi formligen gick/sprang till dem för att kolla in förödelsen. Räddningstjänsten hade burit ut madrassen så den låg på gatan utanför.
Sen mot Bloms för att köpa en ny madrass, beställde en som kommer och 4-5 veckor. Ut till stugan för att hämta vår extramadrass därifrån. Bära upp den, bädda i vardagsrummet, flytta om möbler osv. Nu är allt i alla fall fixat men jag antar att det kommer att bli tjorvigt då B inte sover på sitt vanliga ställe, Får se hur det går?
Läggan vädras och rummet med branden är stängt och vädras. Antar att allt måste tapetseras och målas kanske en sanering för det luktar bränd plast. Skadan anmäld till försäkringsbolaget så vi får väl se vad som händer framledes?
Tankar kommer även om vad som kunde ha hänt om det var natt, om han sovit i sängen, om ingen varit hemma osv. Nu gick ju allt bra i alla fall trots allt.
En riktigt påfrestande dag känner jag. Helt slut just nu!







Något positivt är i alla fall att det var supervackert på stugan idag!

Inga kommentarer: