lördag 17 augusti 2024

Helg


Vid 6.30 var jag upp och gav Siri mat, sen fick hon gå ut. Jag somnade om och sov länge, mannen bjöd på frukost. Sen åkte vi till stan för att hämta upp bilen. Jag gjorde några ärenden innan jag åkte hem igen. Mannen köpte ytterligare en hink med färg, den 9:onde för denna sommar á 3500:-, det är inte billigt att måla.

Sen har mannen monterat ner de 2 sista hängrännorna som sitter på inglasningen, sen har han målat underspikning och bakom hängrännorna. Så skönt när det blir klart i morgon? Jag har tittat till bina och det ser inte alls så bra ut. Avläggaren verkar inte ha en drottning. Den andra kupan hade lite honung men det var inte så populärt att jag plockade bort några ramar. Attack så jag fick inte helt tätt i lådan. De små luringarna har rövat tillbaka honung till kupan! Jag har även plockat ut en hel del tomater som inte mår bra i växthuset. Har plockat av en hel del tomater och även kastat några plantor. Det känns som att det är höst i mycket.

Det har varit en delvis solig dag men det har blåst så mycket idag. +20 grader får man vara nöjd med. 

Sonen har varit hit på middag idag och vi grillade. Gott kött som inköptes hos Nawid sen tillbehör till det. Vi spelade Hollywood och idag vann jag!

Inga kommentarer: