torsdag 1 augusti 2024

Ännu mer grått och regn


Oj vad jag börjar bli less på det väder som nu råder och just nu ser det ut att fortsätta många dagar till! Tråkigt men inget som jag kan påverka.

Vi har idag sagt välkommen till Augusti eller vad man nu ska säga. Jag skulle gärna pausa dagarna några veckor till så att mörkret pausas och sommaren blir kvar. Men även där är det inget som jag kan påverka. Lunchen idag blev med sonen och mannen på Viking och det var en flopp för oss alla. Nu är det minst 6 månader innan vi behöver besöka de igen! Har gjort ärenden och bytt lite saker, skickat tillbaka ett paket till HM, oj så lätt det var via Budbee inne i butiken. 

Massage hos Lena även idag och nu börjar kroppen kännas ok. Däremot har mannen fått väldigt ont i ett knä. Det är inte bra så han köpte ett knäskydd idag på Apoteket. Håller tummarna att det ska bli bättre, det är värst när han suttit still och ska gå iväg. Trots det har han målat brädor till skafferiet och nu är det snart klart. 

Grannens dotter har i dag vigts här ute, synd bara på vädret. Nu har de bröllopsfest och det verkar trevligt i partytältet. Grattis till brudparet!

Inga kommentarer: