onsdag 21 augusti 2024

4000 inlägg


Detta är mitt 4000:e inlägg på denna blogg. 13 juni 2007 så skrev jag det första inlägget i bloggen. Det har blivit som en dagbok, inget viktigt eller svårt delas men det är lätt och bra för mig ibland att gå tillbaka och kolla vad vi gjorde just vid det tillfället. Har fått förfrågan att lägga in reklam men eftersom jag skriver för mig själv så är det inte aktuellt och jag jagar inga läsare för att gå många följare. 

Idag har jag haft semester och det beror på vädret. Idag har det varit otroligt blåsigt men uppehåll vilket gjorde att jag kunde måla. Har lagt upp ribbor och målat tills det blev fullt på ställningen. Blåsten har gjort att huvudvärken har kommit och kroppen värker. Känner mig frusen och orolig i kroppen. 

Mannens kusin har varit förbi idag med en fin flaska champagne. Dom Pérignon 2008 en flaska som får otroligt fina recensioner. Blir spännande att få dricka den vid tillfälle. 

Middagen idag intogs på Bea´s i Jävre som har öppet de sista dagarna för denna säsong. Vi har inte varit hit tidigare under sommaren då vi jobbat hela tiden och inte prioriterat detta. Men idag blev det en skärgårdstallrik. Åkte därifrån med en rökt öring och en sås. 


Inga kommentarer: