tisdag 6 augusti 2024

6.25 världsrekord och OS-GULD!


Vilken stavhoppsfinal vi fick se på igår! Armand Mondo Duplantis vann OS-Guld. Sen efter ytterligare 2 hopp på 6,25 så tog han i tredjeförsöket världsrekordet. Vilken kille! Så otroligt coolt gjort och han såg så otroligt lugn ut. När dessutom hans hopparkompisar hejar på de 80.000 personer som satt kvar på läktaren för att se dessa hopp! Roligt att se och det blir säkert ett Jerringpris av detta?

Mannen har tagit semester idag då vädret visat sig från sin bästa sida. Han har jobbat hela dagen. Målat vid hängrännor, spikat lite ribbor och så har han monterat tillbaka hängrännor. Oj vad han jobbar på. 

Jag har varit till Kopparnäs för att hämta Bifor för det är alldeles snart dags att slutskatta bina. Då tar man av de honung som de samlat under sommaren. I utbyte så får de mat som inte behöver hämtas i naturen. 

Jättefin och vacker kväll är det även idag. I natt var det 12 grader och väldigt fuktigt ute i morse innan solen hunnit värma bort all fukt. Det har i alla fall varit en helt magisk dag idag och sommaren är tillbaka!

Inga kommentarer: