onsdag 12 juli 2023

Mitt i veckan


Började dagen med behandling hos Bodyrecover. En bra timme. Åkte sen hem för att måla lite på bastun. Jag har målat halva 1 varv. Snart är det dessutom slut färg så det är dags att köpa nästa 10 liters ´a 3500:-. Färg är otroligt dyrt nuförtiden.

Idag har det varit en jättefin dag med strålande sol. Inte mycket vind så jag har verkligen njutit. Ett dopp i poolen som idag var 37 grader på grund av ett relä som inte funkar så bra. Det blev ett långt bad och jag ville verkligen inte stiga upp.

Mannen åkte tidigt till jobbet och nu är klockan halv 9 o han är fortfarande inte hemma. Inköp av alkohol inför morgondagens pubafton. Sen är de nu och reser tältet så det blev en otroligt lång dag utan middag. Idag beslutades att ställa in morgondagens loppmarknad då det är så få som har anmält sig. Det är liksom ingen idé om vi blir 2 stycken som står och säljer.

Kyrkogården i Hortlax har fått ett besök idag och på vår grav var det så vackert med alla tagetes som blommade. Däremot ser det för eländigt ut hos mormor och morfar och det känns inte ok. 

Inga kommentarer: