fredag 14 juli 2023

Fullt upp!


Konstigt att man har fullt upp trots att jag har hela dagen till eget förfogande. Började dagen med att tvätta sängkläder. Sen försökte jag att rengöra Siri bakom rumpan för hon är dålig i magen och bajs har fastnat i hennes päls. Hon gillar inte att man blöter henne i rumpan. Hon piper och vill verkligen komma loss. 

Tvättat 4 maskiner totalt idag. Städat huset vilket idag blev dammsuga, vaska och dammtorka. Vattna med spridare. Åka till skolorna och vittja postlådorna. Sen hämtade jag ett paket med böcker. Åkte till stan för att hämta en påse med skaldjur på Ångbryggeriet. 

Mannen åkte till veterinären för att köpa medel till kattens mage. Nu finns det här hemma så vi får ge henne några dagar. Dagens middag blev plankstek utomhus tillsammans med sonen. Sen tog vi ett parti Hollywood och sonen vann så då var allting lugnt. :)

Vi har fortsatt att rengöra och klippa bort päls från Siris bakdel. Hon gillar det inte och det visar hon tydligt nu när hon dissar oss som har plågat henne idag. Smart katt. 


Inga kommentarer: