torsdag 14 oktober 2021

Lite jobb


Har lyssnat idag på konferensen som mina kollegor deltog i. Jag var hemma och deltog men sa inte ett knyst under de timmar som det varade. Även mannen var hemma idag så han satt och jobbade i sitt kontor. Efter lunchen så drog mannen vidare mot stan. Då har jag suttit i min fåtölj. Min kollega C kom förbi med en blomma. Det värmde. Fick en fin hortensia i en vinröd/grön nyans, så vacker. Mannen har jobbat länge idag så jag åt havregrynsgröt till middag. Nu har det blivit gröt under 2 dagar och det är ovanligt för mig.

I morse var det kallt med -3,4 grader och en fin soluppgång. Det fanns dramatiska moln vid horisonten och de drog in allt eftersom. Regnet kom och då var det plus 6 grader. Sen har det blåst och regnat hela dagen och tyvärr ser det inte bättre ut förrän på söndag. De varnar för snö också.


Jag har tränat armen i dag vid flera tillfällen. Sen blev det en dusch och det går allt bättre trots att det är jobbigt för hela kroppen. Tur att det blir bättre allt eftersom dagarna går. 


Inga kommentarer: