måndag 3 augusti 2020

Sista semesterveckan

Vi njuter vidare genom att vara lediga. Jag har ju även semester 2 dagar nästa vecka. För mannen så är det dessa 5 dagar som är kvar. Men jag tycker att jag varit ledig så länge redan nu.
Åkte till jobbet idag då de öppnat upp och jouren för sommaren 2020 är över. Allt verkar ha flutit på bra detta år och personalen är nöjda. I fredags så åkte de på utflykt med minibussar. 15 barn var anmälda och alla vårdnadshavare hade blivit kontaktade och alla skulle komma. I alla fall var det så att 7 barn dök upp!! Fy vad de slösar på våra skattepengar, tänk att de inte försåt det.

Idag åkte vi mot stan för att köpa lite färg men vi åkte även till Elon för att kolla in en värmepump. Det som var kul är att mannen som var resande för länge sedan sålde Hitachi till mannens företag som fanns tidigare. Det blev ett glatt möte mellan de två.

Jag och mamma har varit till morfar. Han var pigg idag och klar förutom att han inte kände igen mig men det löstes efter ett tag. Han ser dock så suddigt och det finns tyvärr inget att göra åt detta. Tråkigt att tappa synen när man redan har dålig hörsel. Inte så lätt att bli gammal. Trots allt är han pigg för att vara snart 99 år.

Under eftermiddagen har mannen gjort klart vid inglasningen så nu är det förhoppningsvis tätt igen? Får se vid höststormarna som kommer längre fram. Sen tog han stegen och tog ner en död gren hos grannen i en tall som är precis i vårt siktfält. Sen tog han även och putsade vårt fönster som är på loftet och även torkade fågelbajs och spindelväv. Sen gick jag upp och tog fönstret från insidan, fy vad mycket flugskit som var på det!!! Men nu är det fint igen!

Vi har haft en riktigt fin dag men växlande sol och moln men varm med 21 grader.

Inga kommentarer: