söndag 16 augusti 2020

Lördag

Vi har fixat en del idag inför kvällens middag. Mulen förmiddag men så småningom så kom den efterlängtade solen och eftersom det är varmt ute så blev det otroligt skönt. Så kl 17.00 så kom Stina, Nicke, Anders, Elisabet och Ubbe. Tyvärr hade Anneli blivit sjuk så hon kunde inte delta.
Vi hade ställt upp ett bord när de kom med plasthandskar och munskydd samt varningstexter. Det blev en kul start. Lite bubbel och så snacks innan första deltävlingen. Det var en minneslek med 41 saker som de skulle memorera.
Förrätt som bestod av västerbottenspaj, kräftor och ost. Nästa lek som var steggolf. Middag med västerbottensfylld lax med kräftstjärtar, potatis, sallad och aioli. Så följde tipspromenad och så kaffe och tårta på det. Nu var det endast en lek kvar och det var en musikquiz fast på finska. Prisutdelning på det! Ubbe o Magnus vann!
Männen bastade och badade en stund och vi satt och surrade. Runt 00.30 så åkte de hemåt och Elisabet skjutsade alla mot stan. Trevlig kväll med glada människor.

Inga kommentarer: