lördag 22 augusti 2020

Helg!

Bra med 2 dagar skolstartsvecka. Många intryck, och trötta hjärnor hos pedagogerna för det är verkligen intensivt i början av höstterminen.


Gjorde pulled pork igår i Crocpoten, 9 timmar på låg. Perfekt att sätta igång på morgonen och så åka och jobba och när man kommer hem så är det klart!! Så otroligt lindrig matlagning. Vi utökade det med tacoköttfärs till sonen. Gott var det i alla fall.

Igår var en otroligt blåsig dag och idag är det än värre, 11 m/s och det friskar på ordentligt. Krukor blåser och lägger sig men det gör inte så mycket för nu ska det snart bort och ersättas av lite kvistar inför vintern.

Var förbi kyrkogården igår och besökte vår och mormors grav. Även där har hösten gett sig tillkänna. Det var otroligt torrt så det behövdes verkligen en kanna vatten.

Efter det så besökte jag och Kjell morfar på Hortlaxgården. Det var inte någon före oss. Morfar var så otroligt tacksam och han blev så glad när han fick besök. Det hela är så sorgligt att man inte kan besöka honom oftare. Han säger att det är oklart i skallen. Igår frågade han om mormor Kerstin och när vi berättade att det är 11 år sedan hon gick bort så blev han förvånad. Sen pratade han ekonomi ett antal gånger och Kjell bedyrade att det går bra, då säger han Så kronofogden kommer inte då! Gullgubbe. Han var även tillbaka till Roknäs och frågade om de som bodde där tidigare när han var ung. Det är långa dagar för honom och inte många aktiviteter nu på boendet och det är ju synd. Men vad göra vid denna hemska pandemi!

Inga kommentarer: