lördag 8 augusti 2020

Iväg och hem igen

 I onsdags så startade vi dagen genom att åka till Jula i Luleå för inköp av ytterligare en armatur till blombänken. Det kommer att bli bra. Vi hade med vårt släp så på vägen hem så stannade vi hos mannens arbetskamrat i Bälinge. Där packade vi släpet fullt med ved och så blev vi bjudna på lunch. Efteråt tog vi med henne till Öjebyn där hon skulle hämta ett kök på Trisco.

Vi åkte hem och packade lite saker och så drog vi söderut i Passaten. Vi körde till Södraberget i Sundsvall, ett hotell med fantastisk utsikt och sköna sängar. Efter en hotellfrukost så åkte vi kl 9.00 till Landrins bil. Vi har under många veckor sökt igenom Blocket på jakt efter en passande bil. I Sundsvall fanns det 2 st. Sen fanns det 1 i Söderhamn, 1 i Uppsala och 1 i Dalarna och så några i södra delen av landet.

Nu provkörde vi 2 bilar och fastnade för en av dessa. Medan vi väntade på ett slutpris så åkte vi till Birsta. Bilhandlaren ringde och vi bestämde oss, bilen skulle tvättas och vinterdäcken skulle plockas fram. Under tiden besökte vi IKEA, Cervera och vi åt lunch. Sen åkte vi mot stan och köpte oss en glass och strosade i det fantastiska vädret som var. Vid 14.30 var allt klart och vi åkte till bilhandlaren igen. Strax efter 16.00 så rullade vi mot norr igen i 2 bilar.

Igår var det tvättdag av bil och så lite tvätt av kläder. Skönt att vara hemma efter två intensiva dagar. Nu är det sista dagarna av semestern och då vädret visar sig från bästa sidan så gäller det att ta tillvara på dagarna.

Inga kommentarer: