söndag 5 april 2020

Palmsöndag

Palmsöndag idag och den inleder stilla veckan som komma ska. Vi har 3 o 1/2 dag kvar innan skolan får ett välbehövligt påsklov. Jag håller tummarna att personalen är på väg tillbaka och det verkar som att några kommer tillbaka imorgon så att vi kan hålla ställningarna till på torsdag.
Har plockat ris idag och en liten björk som fått fjädrar på sig. Blev fint påskigt!

Vi har testat att slå igång vattnet ner till Märtas bastu men där blev det stopp. Vi behöver vatten i garaget och tyvärr så snålade vi när vi byggde garaget för 8 år sedan. VI skulle grävt ordentligt då för att få frostfritt men så blev det inte alls. Vi måste göra om det men vi får se när?
Har även varit till stan för att hämta ut det mesta av frysvarorna och det känns bra att ha det här eftersom det är här vi bor nu fram till hösten.
Vädret är soligt med nordliga vindar och runt 0 grader, dock en hel del blankis fortfarande så jag har ju hunnit ramla även idag. Det gick bra och det är otroligt så snabbt det går när man ligger på isen, tjong så ligger man där.
För övrigt så är det idag 401 personer som rapporterats död i Sverige!! FY fy och fy, vilken tråkig utveckling som sker runt omkring just nu!

Inga kommentarer: