tisdag 21 april 2020

+ 12 grader

Årets varmast dag har förflutit då solen har strålat och det är varmt och skönt.

Vi har ju under en tid tillbaka besökt morfar via ett fönster på boendet eftersom det är besöksförbud. Det är otroligt bra och viktigt att det är förbud men vi har pratat med honom på avstånd för att kunna hålla någon form av kontakt. Nu har vi fått till oss att vi inte får göra på det sättet. Vi väntar på ett beslut från högre ort om hur vi ska gå tillväga för att upprätthålla någon form av kontakt så att han inte ska bli deprimerad. Får verkligen se vad vi får för svar och hur vi ska göra framledes? Min morbror testade att göra ett videosamtal idag men han varken såg eller hörde något av samtalet. Vore ju otroligt tråkigt om vi inte får träffa morfar längre.

Idag har jag suttit i rekrytering och det gick bra men man blir gode trött i huvudet. Jag har gjort mitt val så vi får väl se om någon dag när beskedet kommer.

Idag började vi med att lämna MB till däckfirman för jag har fått 2 nya sommardäck då de var otroligt slitna. Mannen gick sedan dit för att hämta bilen medan jag åkte direkt ut hit till stugan. Efter en middag så har jag varit ut på en rejäl promenad. Mannen jobbar på med bokslut för sin lilla firma.

Inga kommentarer: