onsdag 15 april 2020

Onsdag

Har snöat även natten mot idag och det känns inte särskilt kul utan jag blir så trött av det hela när det inte kommer vårkänslor. Det brukar ju vara så här varje år men det känns surt när det enda man längtar efter är sol och värme.

Idag så har jag jobbat på men nu ska jag vara ledig torsdag och fredag och det kommer att bli skönt.

Har köpt lunch till syrrans grabbar idag från Bastard men denna gång fick de den levererad hem till dem eftersom jag undviker att äta ute just nu. Sen åkte jag och hämtade sonen och även mannen slöt upp så köpte även vi mat från Bastard som vi åt i vår lägga.

Sen ett besök hos mamma men på avstånd eftersom vi är så rädda om våra nära och kära. Blev ett glatt möte den lilla stund som vi var där.

Svärmor är sjuk, hemtjänsten ringde i morse och sa att hon hade hög feber. Då var den över 39 grader och så hostade hon en hel del. Är det Covid-19, just nu vet ingen det. Det som är hoppfullt att febern har gått ner till ca 37 så vi håller tummarna att det bara är en förkylning? Hemtjänsten fick nog lite hicka i morse för de är ju oskyddade om de kommer till en brukare som är smittad men nu låter de lugnare. Vi får se i morgon hur det ser ut.

Har yogat på nätet idag och det passar mig bra att få vara hemma och göra det.

Programledaren Adam Alsing har avlidit idag i en ålder av 51 år, det här Corornavirus är inte att leka med. Sorgligt när hyfsat unga personer avlider i något som vi inte ens visste fanns för ett par månader sedan.

Inga kommentarer: