lördag 21 januari 2017

10 000 000

I går förmiddag så fick så Sverige 10 miljoner invånare. Den sista miljonen har inte tagit så många år att få. År 2030 så har skolan 25% fler elever än idag och vi måste redan nu tänka framåt på hur vi gör för att ta hand om alla elever. Det blir ett svårt jobb då det blir svårare och svårare att få tag i utbildad personal. Nu funkar det hyfsat här uppe hos oss men i storstäderna har de ett tufft jobb.

Redan i går så ändrade D.Trump på en lag som Obama har upprättat för att alla ska få rätt till sjukvård. Vojne Vojen var ska detta sluta. USA kommer nog att bli än mer segregerat än idag. Det blir inte roligt för de som redan har det tufft. Älskar landet men när jag är där på semester men det är väldigt tuffa villkor för de som inte är rika.

Åkte till morfar men gubben var inte hemma, han var på utflykt till kyrkogården och på ICA. Min yngsta morbror stod för skjutsen. Vi var dit precis när de inte var hemma. Vi hade köpt semlor för att fika tillsammans men vi lämnade 2 semlor så får han fika när det passar sig.
Sonen kommer på middag idag också och jag har hittat ett recept från Håkan Larssons Fredagskväll. Hoppas att det ska vara så gott som det ser ut i boken?

Vacker dag -7 grader och mannen har varit på kyrkogården med svärmor. De tog även en sväng förbi stugan för att kolla läget.


Inga kommentarer: