onsdag 28 december 2016

Summering av året!

Trots att det är några dagar kvar av året så summerar jag nu!

Januari; ett besök till Jukkasjärvi och ishotellet. Väldigt värt ett besök. Luftrörskatarr för mig som satt i många månader. Väldigt kallt ute under lång period. SM-veckan här i stan så vi var ute en hel del och tog del av allt som hände. En tjorvig svärfar som gick ut mitt i natten, eldade upp sin madrass med brandkårsutryckning som följd.

Februari: Snöoväder och kallt! Svärmor blev 89 år. Trist månad.

Mars: Sportlov. Mannen börjar på sitt nya jobb. Påsken var i slutet av månaden. Vi bodde själva i stugan då Bo o Märta bara kom ut under dagtid. Det var första året det var så och det kändes konstigt. Målade med andra en helg via Vedic Art.

April:Stockholmsbesök. Flyttade till stugan. Svärfar på Villa Utkiken.

Maj: Skönt väder med riktig sommar. Bo o Märta flyttar till stugan men det finns även med avlastning. Mannen fyller år. Har massor att göra på jobbet, ont i kroppen. Får även veta att jag fått fast jobb som rektor.

Juni: Skolavslutning med spöregn. Kallt och regnig start på sommaren. Midsommar. Göteborg och västkusten med Bruce Springsteen. Svärfar på Villa Utkiken och sen på lasarettet.

Juli: Väldig regnig månad. Svärfar och svärmor på lasarettet om vart annat. Svärfar flyttar till Norrgården. Fåröfesten med endast mig då mannen var sjuk. Nytt hotell i Piteå. God mat på nya restaurangen Tage. Åkte med Laponiabåten tillsammans med mannens herrklubb. Vi var på Bäversafari i Kalaträsket, spännande med båt och åska.....

Augusti: Skolstart, två enheter och massor med jobb. Noliamässan i Piteå. Trevlig skaldjursfest i stugan med goda vänner. Svärfar fyller 89 år och går bort 20 dagar efter det. Känns som höst trots att det är i slutet av augusti.

September: Fin begravning och minnesstund i lugn och ro på Doktors villan. En fin dag trots att det så så sorgligt. Sonen fyller 25 år. Morfar fyller 95 år. Ett riktigt svampår, har plockat massor.

Oktober: Afternoon tea på Kust. 50-års kalas på Acusticum. Nedsättning av urnan på kyrkogården i Piteå. En förkylning drabbar mig. En helg i Umeå, IKEA, goda vänner och mysig restaurang.

November: Bjuden på 150 års fest. Stockholmsresa med personalen. Jobbresa till Kolsva. Mysig advent med många ljus.

December: Besiktning och inflytt i etapp 2 av skolan. Fin lucia med barnen. Julafton hos mamma med svärmor. Många julbord detta år. Har sett solen oftare än andra december månader, fantastiska solupp och nedgångar.






Inga kommentarer: