fredag 16 december 2016

Flytt

Skolan är färdig! Slutbesiktning igår och det gick bara bra förutom lite småfix att åtgärda. Det betyder att vi får flytta in. I morse stod personalen klar ca 7.30 för att ta emot en flyttgrupp. Kl 9 hade ingen kommit och vi var då less på att vänta, då bar vi över personalrummet, kaffebryggaren och kopieringsrummet. Kl 11 fick vi veta att ca 11.45 så kommer de. 11.45 så ringer de och säger att de är försenade med att köra ett biljardbord från en by till vår by. 13.45 så dyker så äntligen 3 män upp. Vi börjar att ge order om de viktigaste sakerna att flytta denna dag. 14.45 så berättar de att de tar ut en friskvårdstimme från 15.00. Vi fick alltså hjälp i knappt 1 tim och 15 minuter idag!! Blir så frustrerad och ledsen, vi har avsatt tid och personal för detta och så dyker ingen upp. Uppgivenheten sprider ut sig hos mig och personalen som är så fantastisk på att ställa upp och göra det bästa men det är så svårt när vi inte jobbar åt samma håll!
Vi har varit på Statt och ätit buffé som var riktigt god. Hemma till På spåret med son och man. Nu är klockan efter 22 men min hjärna är så trött så det är dags att gå och sova.
Vi köpte gran i går och den är nu klädd och fin för detta åt.
Mannen har hjälp till med kusinens lägga i veckan och jag har fixat julkort och lite annat smått och gott!
Vackra solupp och solnedgångar just nu. Dessutom fullmåne i onsdags som är så fantastiskt fin. Temp mellan -6--9 grader under dagarna men de visar plus i morgon.

Inga kommentarer: