måndag 26 december 2016

Annandagen

Igår var en ganska lugn dag med middag här tillsammans med sonen, kusin och hennes man. Det var en trevlig kväll med paketlek och spelet Inte ens nära! Helt galna frågor!!
Trots att jag var uppe till halv 2 så vaknade jag kl 7.00, varför??? Behöver verkligen sova men det funkar inte just nu. När jag tittar ut så är tjejerna på Cubus redan i full gång med att fixa inför Rean som startar idag. Jag gick till Åhléns på en förrea och där var det inte många personer, så skönt. Gick till MQ men hittade inget. Söker egentligen efter en jacka men hittar ingen att köpa. Kanske blir det en tur till grannstaden de närmaste dagarna?
Svärmor och son hit på mera julmat. Gott säger jag som älskar julmat.
George Michel har gått bort i går endast 53 år gammal. Han tog nog inte så bra hand om sig själv. Han har i alla fall skrivit många bra låtar och producerat album. En stor idol för mig under 80-talen då Wham fanns!
Nu lite TV tittande och sen jobb igen i morgon, det känns inte som jag varit ledig överhuvudtaget så jag hoppas att jag kan åka hem någon dag efter lunch så jag hinner känna lugnet av att göra ingenting.










Inga kommentarer: