måndag 1 februari 2016

Februari

Jag välkomnar en ny månad, nu är det äntligen slut på januari och förhoppningsvis får vi en bra februari med humant väder. Älskar att man ser att ljuset återvänder, i lördags kände jag till och med att solen värmde!
SM är ju slut och de har haft utvärdering idag med Riksidrottsförbundet och SVT. Piteå har fått högt betyg och de säger att den här tävlingen har tagit SM till en annan nivå! Det ni, inte illa för en liten ort med 42000 personer.
Var tidigt på jobbet idag då sonen behövde en bil för att ta sig till VFU när hans handledare var sjuk. Hon har fått halsfluss, undrar just vem som har smittat henne??
Möten idag också och vi har även hunnit med att städa ur ett förråd. Jag har varit till Kupan och skänkt lite saker som vi inte behöver längre i skolan.
Mannen har sålt en musikanläggning och är just nu och monterar den. Sen skulle han även till svärmor och svärfar och försöka stänga fönstret lite eftersom det blir kallare ute nu och det får ju absolut inte frysa sönder i läggan. Räcker bra med att det är rökskadat.


Inga kommentarer: