lördag 15 april 2023

Solig lördag


Vi vaknade kl 8.00 även Siri! Känns precis som när sonen var liten och helt plötsligt sov länge. Vi har en väldigt mysig katt som sover nära mig hela nätterna. Nackdelen är att jag ibland inte får den bästa sovställningen. I natt har hon legat i min säng och jag har tydligen flyttat mig till mitten av sängen vilket gör att när mannen rör sig så tar han i mig. Jag är ju en stilla sovare så jag ligger där jag ligger men jag har visst snarkat och det kan jag förstå då inte nacken var rätt på kudden. Sen fulle och så ut i solen.

Besök av vännen på skoter och då blev det fika utomhus. Sen har jag och mannen stekt parisare på Murrikkan. Sen en bastu under eftermiddagen för mannen och en dusch för mig då jag luktade rök. 

Siri har legat och sovit på mig under hela första matchen mellan Växjö och Skellefteå. Tyvärr blev det en förlust idag för mitt lag. 

Vi hade ett presentkort på en Järnspisenpåse och vi tog fiskpåsen med röding och så en dessert. Fisken var god men det var många smaker i de olika delarna i maten som var och en för sig var goda men tillsammans tog det bort smaken av den milda rödingen. Men som helhet var det ok. 

Nu blir det Let´s Dance för hela slanten. 

Inga kommentarer: