fredag 14 april 2023

Helg igen!


En helt perfekt vecka med 2 dagars hemmajobb och 2 dagars semester, så skulle alla veckor se ut! :)

Vaknade till ytterligare en solig dag men det är kallt med bara någon enstaka plusgrader under dagtid. Jag åkte till jobbet strax före 9 för att vara en liten kort stund i båda enheterna. Sen åkte jag till Kvantum innan jag gick till Cau o Co. Sista besöket hos Linnea innan hon blir mamma till en liten baby. Blir konstigt att behöva byta frissa men så kommer det ju att blir under en lång tid framöver. Känner mig alltid så nöjd när jag har varit dit och det känns skönt.

Mannen har varit hemma under förmiddagen då jag varit på turné och nu är det min eftermiddag hemmavid. Siri klarar sig bra nu för hon sover väldigt mycket. Sen har vi täckt över bänkar här hemma så att hon inte hoppar upp på köksinredningen. Jag har tvättat lite tjocka koftor o tröjor på ullprogrammet. Sen är vinterkläder på vädring för det är dags att byta garderob. Så måste man göra när man bor litet och trångt. Skönt att det är gjort!

Plankstek som en repris blir det i kväll och det gillar vi ju alla 3. Mannen åkte förbi Mogården för det var slut på choklad. Söta Märta, vilken gottegris hon är. Så lätt att hon ska vara nöjd, lite godis så har hon det bra. 

Inga kommentarer: