lördag 1 april 2023

1:a april

 


Idag så fick vi veta att vår gymnasieskola bjuder med 50 vårdnadshavare på studentresorna, urvalet är en tävling. Sen kommer Bruce Springsteen hit efter han spelat på Ullevi! Härliga tider. Synd att allt bara var ett lur då det är första april idag. :)

Men vi har inte lurats alls. Vi har varit till Röda Korset med ett antal kartonger och påsar med böcker. Efteråt lastade vi bilen full igen med skräp och åkte till Bredviksberget med det. Nu är stugan än mer tömd och det känns så bra. Idag har vi äntligen fått kontakt med husleverantör men det är otroligt irriterande att det går vecka på vecka utan att det händer något!! Vi vill skicka in bygglovet NU!!!!! Kommunen har nämligen 2 månader på sig att handlägga det och då är vi helt plötsligt inne i juni månad och då är det raktetfart som gäller för att riva, markarbeta och göra grund innan huset levereras.

Kusinen som varit 16 dagar i Spanien har varit förbi idag och vi har surrat och hon har kollat in Siri som var på bästa humör och genast hoppade upp i hennes knä och somnade. 

Jag har idag skolat om plantor, jag är sen med det. Har full koll på det men det är inget att göra åt för det har sett ut på det sättet i år. 

Vi har inhandlat röding som vi just ätit och det är så otroligt gott. Pressad potatis och en sallad till det hela gör det till en magisk rätt. Sen ett gott vin och tunnbröd till det hela är liksom pricken över i. Nu blir det Let´s Dance för hela slanten. 

Inga kommentarer: