fredag 21 april 2023

Fredag




Oj så trött jag var i går kväll efter en lång och intensiv dag. Sov inte så bra under natten då Siri inte haft en lugn natt. Hon är så lekfull och busig nu när det är ljust ute. 

En dag med mycket att göra i vanlig ordning som avslutades med ett möte som med facit i hand skulle legat en måndag så att man inte behöver avsluta en vecka med lite frustration i kroppen. Nu har jag skakat av mig det så nu är det helg för hela slanten.

Jag har varit ute i solen med Siri i band och det är så kul att se henne i full form igen! Busig sim bara den och hon klättar i träd trots ett band som följer med. Blir bra med en katt tracker så att vi vet var hon håller hus. Får inhandla en imorgon såklart!

Sonen på middag och idag kör vi en klassisk grillmiddag med kött, majs, champinjoner, tomat, choritzo och hasselbackspotatis. Sen blir det såklart sås och vin till det hela. Härligt med sommar som väntar runt hörnet. Just nu är det mest smutsigt och äckligt utomhus men när vi får sopa o kratta blir det mycket bättre. 

Inga kommentarer: