lördag 7 januari 2023

Lördag


Det känns som att det varit en lång helg med halvdag torsdag, ledig fredag och ledigt idag och det är bara lördag. Känns som att det blev mycket ledigt helt plötsligt och det är ju skönt. Väldigt dåligt väder idag då det blåser rejält och snö av och till. Det ska nu snöa i princip tills på måndag? -6 grader idag men trots den humana temperaturen så vill jag inte gå ut på grund av blåsten, det är alltid något som inte stämmer.... Fullmåne är det i alla fall och det är fantastiskt om det varit klart väder.

Vi hade en toppenkväll igår hos Nyströms med en 4 rättersmiddag. Först friterade rispapper med skagenröra, sen pilgrimsmusslor med sandefjordssås, sen stekt bröd med ungsbakade tomater, oxfilé med rödvinssås, haricots verts. Till detta serverades 2 vita och 2 röda viner som matchade bra till det. Vi gick glada och mätta hemåt igen vid midnatt. 

Idag har mannen varit ute och skottat så nu har vi öppen gång igen förbi växthuset och bastun. Det var ju så tung snö när det kom en rejäl smocka för ett tag sedan så nu har den legat till sig och blivit torr snö. Men snöslungan och mannen har minsann fått jobba. 

Vi äter plankstek idag och sonen kommer hit så vi tar vår tävling i På Spåret idag istället. Heja Lindvalls!

Inga kommentarer: