tisdag 8 januari 2019

Oxveckor

Nu är vardagen igång och det känns helt ok! Igår var det terminsstart och vi hade upptakt på Anamcara med YinYoga och sen föreläsning om kommunikation och hälsa. En härlig start på vt 2019.
Igår kom svärmor hem från lasarettet, det var en stor vårdplanering med många instanser inblandade. Mannen var nöjd efter mötet och sen kom arbetsterapeuterna och kollade in hjälpmedel som kan behövas. Många timmar har mannen lagt ner sista veckorna på att ordna och fixa allt. Inte lätt att ha sjuka eller gamla föräldrar. Tänk alla gamla som inte har någon nära anhörig som kan fixa och prata för deras skull. Det finns mycket gamla som far illa i dagens samhälle.
Minnet hos svärmor är ju inte det bästa så det händer saker hela tiden. Vi påminner oss om att vi känner igen en hel del handlingar från när min svärfar var sjuk.
Idag har jag haft pluggdag, en bra sådan. Nu håller jag bara tummarna att jag får godkänt på den uppgift som jag lämnat in. Nu är det 4 resor kvar och den 23 november så är jag klar med denna utbildning, kan lova att jag längtar för det är nästan ogörligt för mig just nu.
Har varit på behandling idag, så skönt för min trötta och onda kropp.
-12 grader ute, kallt och klart. Fin fina dagar om man gillar vintern. Kan påminna om en bild från den vackra Poppel som står på Byxtorget utanför oss. Tyvärr blev den aldrig tänd detta år. Belysningen behöver bytas eftersom trädet växer så måste man ju lossa på linorna och linda om det.



Inga kommentarer: