torsdag 24 januari 2019

En vecka kvar

Mamma fyller år och vi firade henne med pocketböcker. Kan vara bra att ha när man sitter still hela dagarna. Läsa något trevligt är ju alltid underhållande. Hon bjöd på god Operatårta. Efteråt åkte vi med sonen som skulle handla mat på Kvantum.
Idag har jag varit på konferens hela dagen, hämtade kollegan 7.45 och vi kom hem igen 17.20. Helt slut i skallen efter denna dag på Framnäs.
Fortfarande kallt -18 idag och det har dessutom varit ett väldigt lätt snöfall. Nu är det i alla fall bara ytterligare en vecka kvar av januari. Längtar tills vi skriver april i almanackan.
Det blev en slapparkväll framför Antikrundan då inte kroppen ville något mer denna dag.
Det betyder att det blir städdag en annan dag, men som sagt var så finns det kvar.

I morse satte vi på en ärtsoppa i Crocpoten, Låg temp i 8 timmar. När jag kom hem så var den inte klar. Körde ytterligare 2 timmar på medel, inte klar! Så ytterligare en timme på hög och så var den klar. Men då var klockan 20.30 så nu kyler vi den för att äta en annan dag. Hoppas verkligen att den blev god? Lindrigt att den lagar sig själv men irriterande att den inte är klar efter en hel dag men vi håller ju på att lära oss denna manick.

Inga kommentarer: