lördag 12 januari 2019

Lördag

Idag är det lördag, jag har sovit från 23.00-09.00. Så trött är jag just nu. Skönt med sovmorgon är det i alla fall. Lång frukost.
Sen har jag pratat med mamma som opereras under dagen för det benbrott som hon fick i onsdags. Jag var förbi Sunderby sjukhus igår på ett snabbt besök. Det var tre damer som låg på ett rum på avdelning 31A som är en ortopedavdelning. Såg en kändis där då även Peter Englund var på plats för att besöka en anhörig.
Jag har även varit i Luleå igår och visat upp min bil som har en skada på höger baklykta. Igår var det hemskt blåsigt, 4 grader varmt och storm. Stormen heter Jan och det har varit mellan 50-60 m/s i fjällen, storm blir det vid 24 m/s. Fatta hur mycket det kan blåsa. Mannen är nu i stugan och där har havet öppnat sig igen efter gårdagen.
Har varit till morfar och jag kan lova att det var sandat utomhus efter olyckan som var med mamma. Min morbror har ringt till fastighetsägaren och berättat om det och antagligen så är det därför som det är lite bättre ordning än vad som är i vanliga fall....
Fredag i går och vi såg På spåret, så svårt och så trevligt.



Inga kommentarer: