lördag 24 juni 2017

Midsommar 2017

Känns som att det var många år sedan midsommar hade fantastiskt sommarväder? Igår var det 14 grader, mulen morgon men det blev bättre, tyvärr ganska kallt hela dagen. Åt lunch med Märta. Sen lite fix och mot Fårön. En båttur runt ön i sakta mak, sen lite champange på det. Hem igen för förrät som var en smörgåstårtsbakelse. Grillad halloumi, ren och avokadosalsa. Jättegott. Avslutade med jordgubbar, glass och grädde. Fy vad jag var mätt! Vi cyklade hem mot stan efter 00 och då var det 4 grader. Handskar och dunjacka på. Inget att göra åt, det har i alla fall inte regnat!
Vaknade 9.45 av att mannens telefon ringde, efter frulle så cyklade vi till Fårön för att hämta bilen.
På väg hem så åkte vi till Gläntan och kollade den nya spången och grillstaden som är uppförd där. Blev verkligen jättefint!
Mannen har åkt till apoteket eftersom svärmor är väldigt rosslig i bröstet. Hon behöver slemlösande så att hon inte drar på sig lunginflammation. Hoppas verkligen att det ger med sig snabbt. Idag är det för övrigt mulet, någon regndroppe har kommit men det är kallt, just nu 11 grader. Behöver verkligen sol och värme NU!!


Inga kommentarer: