söndag 5 februari 2017

Lätt snöfall

-2 grader och väldigt lätt snöfall, så grå helg det har varit. Tempen är ju ok men det är mulet och grått ute. Hoppas på lite sol!
Har ju varit i Umeå och det var ett par bra dagar. Kommer att bli mycket att göra men nog ska det väl gå? God mat, trevliga kursare och små promenader för att orka med. Ganska jobbigt att sitta still och lyssna men samtidigt så är det skönt att bara behöva vara. Resan gick bra men det var halkigt när vi åkte hemåt. En kollegas fru åkte dit på flunsan så vi fick åka hem halv två, bra för då körde vi medan det var ljust.
Igår åkte vi till kyrkogården för att lägga en ros och tända ett ljus på mormors grav. Igår var det 8 år sedan hon gick bort och idag skulle hon ha fyllt 94 år. Hälsade även på hos morfar när vi ändå var i Bergsviken.
Märta var här på middag i går, vi åt ryggbiff av älg. Riktigt gott! Känns som att min gräns för socialt umgänge har fyllts i veckan så det är riktigt skönt att vara ensam. Låter tråkigt men mitt ensambehov finns ju att ta hänsyn till. Måste tänka på allt.
Mindfullhetsutbildningen till veckan, jag har ju missat 2 gånger nu på raken.



Inga kommentarer: