torsdag 9 februari 2017

Inbjudan

 Idag har vi fått ett fint grönt handskrivet kuvert. Dessa brukar vara sällsynta nuförtiden men idag så damp det ner. Vi har fått en inbjudan till ett sommarbröllop. Så roligt! Kul för brudparet men jag är ödmjuk inför att vi blivit inbjudna. Bruden friade i höstas när vi var på en 150-årsfest. Trodde nog att det skulle bli ett bröllop utomlands eller borgerligt och att vi alla skulle få veta det så småningom. Nu blir det något helt annat! Tjoho så himla kul för oss alla som får vara gäster i augusti.


Idag har det varit rektorskonferens för hela slanten och det har varit en bra dag men många och viktiga samtal. Inte så ofta vi får tid till att sitta och resonera tillsammans.
Mannen har jobbat på en hel del NMW, Norrland media week har gått av stapeln och han har deltagit i vissa föreläsningar som givits. Sen har han ätit middag med sina arbetskamrater.

För mig så blir det Tage in the Lobby i morgon då vi ska fira en kollega som fyllt 50 och dessutom blivit klar med sin rektorsutbildning. Blir en bra helg och en lugn sådan.

I morse när jag gick till jobbet så var det rimfrost, superfint! Nu har det blivit kallt med -15 grader men redan på måndag så verkar det ta slut igen.



Inga kommentarer: