måndag 28 december 2015

Värnlösa barns dag

Hemsk dag även idag. Somnade inte förrän 3.00, vad är det för fel på mig? Fullmåne, förkylning, klimakteriet? Ingen aning faktiskt men det är inte kul i alla fall. Ska gå till häslokosten i morgon för lite piller, Valerina natt har funkat förut så det är kanske det jag behöver?
Förkylningen fortsätter på samma sätt som tidigare dagar och nu är jag uppe i 10:e dagen.
Har jobbat idag men mitt kontor är flyttat och allt är en enda stor hög med möbler.
Tog med mannen nu i kväll och vi har placerat ut möblerna så att jag kan börja att jobba på plats en annan dag. Blir säkert bra men det är slitet som bara den.....
Har varit en snabbis till morfar men min rädsla att smitta ner honom gjorde att det blev ett kort besök. Passade på att handla på ICA i Bergsviken också.
Kan även meddela en hemlig, mannen har fått nytt jobb och idag har han sagt upp sig från Swedbank. From mars är det Sparbanken Nord som gäller där han kommer att vara företagsrådgivare. Hurra säger jag, första gången på våra 33 år tillsammans som han inte kommer att ha ett helgjobb. Fy 17 så skönt!
Vi har även varit på systemet och fixat inför nyår som ska vara här hos oss. Det mesta är klart men jag har en del saker som inte kan köpas så långt i förväg, ordnar det en annan dag i stället.
Sitter och ser Sex and the City och det är kul att se vissa ställen som vi har besökt nu när vi var i NY, bla restauranden Buddakahn. Förra gången bodde vi ju på ett hotell som finns med i serien så jag har viss koll på läget.






Inga kommentarer: