onsdag 30 december 2015

Sammanfattning 2015

Början på året kom snön, oj vad det snöade. Snörekord, det mesta på över 50 år! Firade svägerskan i slutet av februari, hon fyllde 60 år.Sen kom blidan, i mars var det plusgrader och det kändes som april under en lång tid.  I mars hade vi även vår Nobelfest som blev en lyckad tillställning där varje gäst skulle hålla ett tacktal, så kul och roligt att alla hade ansträngt sig!



Början på april och påsk i stugan i vanlig ordning.
I maj åkte jag och kusinen till Kreta och det var en härlig resa med sol och bad. Hem igen och så kom skolavslutningen, stannade av bygget under drygt 1 timme så att vi fick sjunga och spela utan byggljud. Fint väder med sol. Midsommar på Fårön med finväder. Vi hade 25-årig bröllopsdag!


I övrigt en sommar som var kall, regn på dagarna med vackra fina kvällar med sol. De viktigaste dagarna under sommaren var dock helt underbara 17/7 och 25/7!
Sommarjour under 1 vecka i juli.Poolen blev färdig och jag är så nöjd, vilket jobb mannen har gjort. Har badat nästan varje dag! Helt perfekt!


Firade min 50 årsdag en solig fredag. Vilken trevlig dag, tala om att stå i centrum och bli firad från morgon till kväll.
En dryg vecka senare var det årets stora fest där jag och en vän slog ihop våra dagar och firade 100 år! Kul som bara den, vilken fest!






Skolstart igen i augusti. Sonen börjar på LTU, grundlärare åk 4-6. Sonen fyllde 24 år i september och morfar blev 94 år! Fin höst med bra väder men så kom november. Mörkt, regnigt och allmänt svart. Trött som bara den! Great Gig gick av stapeln och det var bra men inte samma tryck som tidigare år eftersom valet av grupp inte gick hem i alla stugor.





December, ljuset kom med pyntet, oj vad mysigt. Åkte till NY och kom hem helt slut i förkylning, sovrubbningar och trött. Ska inte åka bort så nära inpå jul någon annan gång! Men det har varit en helt fantastiskt resa! God mat, uppleveleser, bra sällskap och shopping!
Mannen fick veta att han påbörjar ett nytt jobb nästa år!
Nyår blir hemma hos oss i läggan med A & U i vanlig ordning.







Vad har etsat sig fast under året? Flyktingströmmen som kom till Sverige, nya boenden öppnade sig. Skoogshallen blev boende för ett par veckor. Stackars människor som fått fly från allt de hade. Att det dessutom finns människor som inte tycker att vi som har det bra ska ställa upp och hjälpa till kan jag inte förstå alls!
Min svärfar har demens och fast det går sakta så försvinner han in i sig själv mer och mer. Jobbigt att se på och inte kunnat göra något. Totalt sett ett bra år för mig och de mina.





Inga kommentarer: