onsdag 30 december 2015

En onsdag

Sov länge eftersom jag somnar sent trots tabletter från hälsokost. Nytt försök inatt!
Tog en tur till mamma, ingen hemma. Till Bersika, morfar hade besök av äldste morbror så jag hoppade det. Åkte till A som inte var hemma, lämnade en nyårspresent. Kyrkogården med ljuständning.
Hem igen, skurade toaletter, fixade efterrätt. Ut på stan igen för att söka fler skor, hittade inga till mig men till mannen. Köpte upp mitt p-kort från personalen. Blev en ljusstake från Iittala. Blir bra att få plocka fram den efter jul.
Mannen kom hem och vi gick och bytta hans plånbok som var paj, köpte även handskar till mig. Beställde smörgåstårta till startdagen på terminen. Cooop för lite mat. Systemet för lite öl. Mannnen gick och köpte fyrverkerier.
Sen påbörjade jag att laga mat, potgratäng, innanlår från älg, gorgonzolasås och grönsaker. Himlans så gott det var! Innan det så startade vi en flaska av min födelsedags champange och sen krustader med parmesan och räkröra. Vi skålade och firade att mannan fått nytt jobb i vår.
Nu lite mer fix inför morgondagen. Det är visst något firande på torget och det vore ju trevligt att hinna vara med på det.
I natt norrsken ändå ner till Simrishamn, vi har mulet så vi ser inget men hör uppe brukar vi ju se det så det är ju kul att nästan hela Sverige kan se det för en gångs skull.


Inga kommentarer: