lördag 31 januari 2015

Storheden

Vakande sent och efter en god frukost med juice, mackor, te, grape och ägg så beslutade jag och mannen att åka till Luleå. Det var uppehåll och det mesta av all snö hade plogats undan. Vi beslutade för att göra Stoeheden idan. Började med Stadion outlet och sen blev det, Hanséns outlet,  XXL, Cervera, Sibylla för lunch (rekommenderas INTE!!), Ica MAXI och sen Stadion igen.
Vi hittade precis vad vi söte men min mage gav upp i slutet så vi snabbade oss hemåt igen. Efter en utlastning!! som heter duga där jag en stund trodde att jag drabbats av magsjuka så blev allt bra i alla fall! :)
Åkte till sonens lägga för att fixa lite, jag har städat, skurat toalett, dusch och renbäddat, dammsugit, dammtorkat. Mannen har fixat med el och annat. Sonen har åkt till Umeå för att besöka vänner så vi fick dona bäst vi ville. Bytte även batterier till alla brandvarnare. Det är en billig kostnad för en bra livförsäkring.
Mannen har lagat en fantastiskt god middag med renfilé, med smörstekta rotsaker, blomkålspuré, svampsås och stekt svamp. Helt fantastiskt!!
Dagens fundering: Varför kör vissa som att det inte är snö och vinterväglag ute? Ingen aning men det är helt åt helskotta...de utsätter oss andra för fara!

Inga kommentarer: